2020-2021 Fall/Spring

Class Schedule Info

The following schedule is Tentative & subject to change

Toddlers (Ages 2-3)

Creative Movement/Pre-Ballet

30 minutes  

Tues. 6:15 or Thurs. 4:15

Pre-School (Ages 3-5)

Ballet & Tap Combo

45 minutes 

Thurs. 4:45 or Thurs. 6:00

        or Tues. 6:00

Acrobatics

30 minutes 

Thurs. 5:30

Primary I (Kindergarten & 1st Grade ages 5-7 )

Ballet & Tap Combo

45 minutes  

Tues. 5:00 or Thurs. 6:45

Hip Hop

30 minutes  

Tues. 5:45

Clogging

30 minutes  

Tues. 6:15

Acrobatics

60 minutes  

Tues. 6:45

BOYS ONLY Hip Hop

45 minutes  

Tues. 6:45

Primary II (2nd - 4th Grade ages 7-10 )

Ballet, Tap, & Jazz Combo

60 minutes  

Tues. 4:45

Hip Hop

30 minutes  

Tues. 5:45

Clogging

30 minutes  

Tues. 6:15

Acrobatics

60 minutes  

Tues. 6:45

BOYS ONLY Hip Hop

45 minutes  

Tues. 6:45

Intermediate (5th & 6th Grade ages 10-12 )

Ballet, Tap, & Jazz Combo

75 minutes  

Mon. 6:45

Hip Hop

30 minutes  

Mon. 6:15

Acrobatics

60 minutes  

Mon. 5:15

Clogging

30 minutes  

Mon. 4:45

Pre-Pointe

45 minutes  

Tues. 7:45

Teen (7th - 12th Grade ages 12+ )

Ballet & Lyrical Combo

45 minutes  

Mon. 7:00

Tap & Jazz Combo

45 minutes 

Mon. 7:45

Clogging

30 minutes  

Mon. 4:45

Acrobatics

60 minutes  

Mon. 5:15

Pre-Pointe

45 minutes  

Tues. 7:45

Hip Hop

45 minutes  

Mon. 6:15

Adult (Ages 18+)

Jazz

45 minutes  

Thurs. 7:30

2019-2020 Class Schedule

*Registration Now CLOSED*

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now